Skip to main content

Wingfoil

Startcursus

Leuk dat je komt wingsurfen en wingfoilen!
In deze wingfoil startcursus maak jij je eerste foil meters al.

Heb je er ook zo’n zin in?

Boek startcursus

Wingfoil startcursus

Duur: 3x 90 minuten
Personen: 1-4
Leeftijd: 12+

Leer wingfoilen in 3 lessen!

Welkom bij de wingfoil startcursus! Ben je klaar om boven het water te gaan vliegen?

Wingfoilen is een van de meest populaire watersport op dit moment. En dat is volkomen te begrijpen. Met weinig wind, met een heerlijk snelheid over het water vliegen. Omdat de leercurve bij ons erg snel gaat, komen de deelnemers onwijs enthousiast en met een grote lach het water af. Iets voor jou?

In deze cursus ligt de focus op de basis van het wingen. Je leert de wing onder controle te houden. Sturen en draaien, en ook zeer belangrijk, een goede houding. Afhankelijk van jouw ontwikkeling en ervaring kijken we elke les opnieuw wat het doel is! Ontwikkelen jij je skills op een lekker tempo, dan kunnen we in de laatste les focussen op de foil. Hoe kom je gecontroleerd los en hoe krijg je dit zo snel mogelijk voor elkaar?

Vanaf les 1 gebruik jij een foil, en gebruiken we geen vinnen. Dit doen wij bewust zodat jij van begin zowel op de kant, als in het water, veilig hiermee kan omgaan.

Excited? Boek dan snel jouw wingfoil startcursus!

249p.p.
Boek startcursus
Inbegrepen
  • Gebruik materiaal
  • Gebruik wetsuit
Wingfoil startcursus

Boek je zo!

1

Klik op "Boek startcursus"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Je boeking is compleet!
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw boeking in te kunnen zien.
4

Jouw wingsurfles gaat door!

1 dag van te voren ontvang je rond 17:00 de laatste bevestigingsmail. Mocht de les niet doorgaan, log dan in, en plan een nieuwe datum in.
Wingsurfles op het

Valkenburgse meer

De wingsurf startcursus volg je in een kleine groep. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Door deze kleine groepsgrootte geeft de instructeur iedere deelnemer veel aandacht. Zo maak jij de stappen in jouw tempo!

Wij geven onze wingsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in. Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt om te leren wingsurfen.

Wingsurf startcursus

FAQ

Wat moet ik meenemen naar de startcursus?

Wij zorgen voor een wetsuit. Jij moet meenemen:

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • (water) schoentjes

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed wingsurfen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is perfect om te leren wingsurfen. Aan de randen kan je staan. Het formaat is prima overzichtelijk. Zowel voor de beginnende wingsurfer als voor gevorderden wingfoilers.

Waar teken ik het vrijwaringsformulier?

Het vrijwaringsformulier teken je online als je bij je lessen inlogt. Het is praktisch als dit al gedaan is, en dit niet meer voorafgaand aan de les moet gebeuren.

Zijn er kleedkamers?

Vanaf 2023 hebben wij prachtige ruime kleedkamers met een mogelijkheid tot douchen.

Op zoek naar een

Andere cursus?

Leer de volledige basis!

Start

cursus

Meest complete cursus

Seizoens

cursus

Bekijk ook

Wingfoil

huren

Bekijk ook

Surfcamp