Skip to main content

Sup

Startcursus

Leuk dat je komt suppen!
Wij gaan in 4 lessen een perfecte basis leggen voor al jouw SUP avonturen!

Zin in!

Boek startcursus

Sup Introductieles

Duur: 90 minuten
Personen: 1-15
Privegroep: + €15 p.p.

Suppen ziet er makkelijk en relaxt uit. En met deze sup startcursus kan jij het er ook makkelijk en relaxt uit laten zien!

In deze supcursus gaan we ons focussen op de perfecte techniek achter de slag. We bespreken sweep strokes, draw strokes en hoe je het best in een rechte lijn kunt suppen.

Uiteraard kunnen wij dit zo uitdagend maken als jij durft. Wil je relaxen, dan focussen we op de balans en gaan we ontspannen rond. Verlang je meer techniek dan maken we het je ook flink moeilijk!

De suples geven wij in de avond. Er is dan weinig wind en met goed weer kun je genieten van de prachtige zonsondergang op het valkenburgse meer.

99p.p.
Boek startcursus
Inbegrepen
  • Gebruik materiaal
  • Gebruik wetsuit
Sup startcursus

Boek je zo!

1

Klik op "Boek startcursus"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Je boeking is compleet!
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw boeking in te kunnen zien.
4

Jouw suples gaat door!

1 dag van te voren ontvang je rond 17:00 de laatste bevestigingsmail. Mocht de les niet doorgaan, log dan in, en plan een nieuwe datum in.
Suples op het

Valkenburgse meer

De sup startcursus volg je in een groep. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Door deze kleine groepsgrootte geeft de instructeur iedere deelnemer veel aandacht. Zo maak jij de stappen in jouw tempo!

Wij geven onze suplessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in. Omdat er bomen rondom het meer staan, kunnen we voor het suppen altijd een rustig plekje uitzoeken. Ideaal voor de suples.

Sup startcursus

FAQ

Wat moet ik meenemen naar de introductieles?

Wij zorgen voor een wetsuit. Jij moet meenemen:

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • (water) schoentjes

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed suppen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is perfect om te leren suppen. Aan de randen kan je staan. Het formaat is prima overzichtelijk. Zowel voor de beginnende supper als voor gevorderden.

Waar teken ik het vrijwaringsformulier?

Het vrijwaringsformulier teken je online als je bij je lessen inlogt. Het is praktisch als dit al gedaan is, en dit niet meer voorafgaand aan de les moet gebeuren.

Zijn er kleedkamers?

Vanaf 2023 hebben wij prachtige ruime kleedkamers met een mogelijkheid tot douchen.

Sup startcursus

Wij geven de SUP introductieles op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in.

Met grote regelmaat hebben we een prachtige zonsondergang, waar we tijdens de les van genieten. Op diverse plekken langs het meer staan bomen. Ook met wat meer wind kunnen we dus een rustig plekje vinden voor onze les!

Groepslessen
bij GEARfreak Surfschool

De SUP introductieles volg je in een groep. Jij krijg in een groep van maximaal 8 personen per instructeur.

Dus ook voor de wat grotere groepen is dit een uitstekende sport om kennis mee te maken!

Boek introductieles
Op zoek naar een

Andere sup cursus?

Een mooie eerste stap!

Sup

Introductieles

1 op 1 aandacht

Sup

Privéles

Bekijk ook

Sup

huren

Bekijk ook

Surfcamp