Skip to main content

Groepen

Bedrijfsuitje

Jullie bedrijfsuitje bij GEARfreak!
Iets gaafs en unieks!

Aanvraag doen!

Bedrijfsuitje | Water activiteiten

100% waarheid! Het water(sport) is ons leven! En die passie dragen wij graag over! Maar wisten jullie ook dat wij een leuk aanbod hebben met activiteiten op het land? Deze breiden wij elk jaar een beetje uit! Dit geeft een perfecte mix van adrenaline en plezier, en teambuilding.

Alle activiteiten die wij hebben doen wij heerlijk buiten, aan of op het Valkenburgse meer. Of we de strijd met de natuur aangaan is jullie keuze. Maar van de natuur genieten doen we sowieso!

Windsurfen bedrijfsuitje
Water clinic

Windsurfen

Windsurfing is BACK! Of je van de generatie Stephan van den Berg bent (olympisch kampioen 1984), of van de generatie Dorian van Rijsselberghe (olympisch kampioen 2012 + 2016). Het maakt niet uit. Windsurfen is terug! En supergaaf om te leren.

Wij hebben stabiele boards, en lekker lichte zeilen. Hierdoor zijn wij tijdens het bedrijfsuitje niet bezig met het balanceren, maar al echt direct aan het windsurfen! Zouden er onbekend talent in jullie groep zitten?

Keypoints windsurfen:
Basisprijs: 44,- p.p. incl. btw.
Groepsomvang tot 18 personen.

Keypoints windsurfen shared (gedeelde set):
Basisprijs: 25,- p.p. incl. btw.
Groepsomvang tot 30 personen.

Water clinic

Suppen

Op een zonnige ochtend verzamelde de deelnemers van het bedrijfsuitje zich bij het serene Valkenburgse meer aan de rand van Leiden. De lucht was fris en de deelnemers voelden de opwinding in de lucht hangen. Vandaag stond er namelijk een spannende activiteit op het programma: suppen!

Gewapend met peddels en supboards gingen de deelnemers het kalme water op. Het was een prachtig gezicht om de sportklas te zien balanceren op hun boards terwijl ze met krachtige slagen door het water voortbewogen. Sommigen hadden wat moeite met hun evenwicht, maar met de aanmoedigingen van hun collega’s wisten ze allemaal overeind te blijven.

De stress en drukte van het werk smolt weg onder de warme zonnestralen. Ze speelden watervolleybal en maakten zelfs een kleine wedstrijd wie het snelst kon peddelen. Na een tijd vol avontuur en plezier keerden ze terug naar de surfschool. De groep was uitgeput maar voldaan.

Keypoints Suppen
Basis prijs clinic: 27,5 p.p. incl. btw.
Groepsomvang tot 14 personen.

Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Water clinic

Megasup

Ga de uitdaging met de enorma MEGAsup aan! Op deze sup is plaats voor ongeveer 10 volwassen personen.

Dit gevaarte krijg je alleen in beweging door met je team goed samen te werken. Een krachtige gelijke peddelslag en de MEGAsup schiet door het water. Swingend en met een flinke vaart schieten de deelnemers door het water.

Die enkele keer dat iemand iets minder ritmisch swingt, wordt professioneel ‘man overboord’ geroepen, komt de sup tot stilstand en klimt de drenkeling er weer op. En daar gaan ze weer!

Key points MEGAsup:
Basisprijs: 27,5 p.p. incl. btw
Groepsomvang tot 10 personen

Bedrijfsuitje | Beach activiteiten

Als je denkt dat je alleen maar kan komen surfen, heb je het mis! Wij bieden ook meerdere gave en spannende beach activiteiten aan. Onze instructeurs halen het beste in de leerlingen naar boven. De levendige en energieke sfeer die rondom de surfschool heerst is iets waar iedereen van kan genieten. Of het nu de deelnemers op het water, of op de beach zijn.

Beach clinic

Bamboebouwen

Eén van de toppers voor bedrijfsuitjes! Wordt creatief tijdens het Bamboebouwen! Bamboe is een zeer mooi materiaal, wat gebruikt kan worden bij het bouwen van allerlei constructies. Dit gaan de deelnemers ook doen.

Het de bedoeling om onder een tijdsdruk de meest succesvolle constructie te bouwen. Door het hoge competitiegehalte is het niet alleen een race tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Menig maal is de torenhoge favoriet onder de druk bezweken, en was de constructie net niet voldoende genoeg voor de overwinning.

Ervaar het zelf de opwindende, creatieve en veelzijde activiteit: Bamboebouwen.

Keypoints Bamboebouwen
Basis prijs clinic: 18,5 p.p. incl. btw
Groepsomvang tot 50 personen

Beach clinic

Beach Volleybal

Beachvolleybal is een classic in ons programma. Met de voetjes in het zand, aan de rand van het water is deze dynamische en leuke sport een echte teambuilder.

Beachvolleybal vereist snelheid, behendigheid en communicatie. Zand tussen je tenen, zon op je toet, en de wind door je haren. Beachvolleybal heeft het allemaal!

Keypoints Beach Volleybal
Basis prijs clinic: 14,5 p.p. incl. btw
Groepsomvang tot 28 personen

Beach clinic

Longboarden

Ervaar de opwinding van het longboarden. Met zijn vloeiende bewegingen en relaxte stijl bied longboarden een unieke manier om het skateboarden te ervaren.

Onze instructeurs leren de deelnemers de juiste technieken, balans en bochten maken op het longboard. Uiteraard nadat er eerst is geleerd hoe je er goed mee kunt remmen. Het dragen van volledige bescherming is hierbij verplicht, en wordt uiteraard door ons verzorgd. Hierdoor is het voor zowel beginners als wat meer gevorderden en zeer leuke en spannende activiteit waarbij succes gegarandeerd is.

Keypoints Longboarden
Basis prijs clinic: 15,- p.p. incl. btw
Groepsomvang tot 24 personen.

Bedrijfsuitje

Doe nu je aanvraag!

1

Klik op "Aanvraag doen"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en plaats de vrijblijvende boeking.
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw aanvraag in te kunnen zien.
4

Wij nemen contact met jou op!

Wij streven ernaar om binnen 24uur antwoord te geven op jouw aanvraag. Zodra deze is goedgekeurd veranderen wij de aanvraag naar een definitieve boeking!
5

Goedgekeurd!

Als wij beide het plan hebben goedgekeurd plaatsen wij een definitieve boeking! It's a GO! Gaaf!
Gearfreak Surfcenter, surfcamp, windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Onze locatie

Valkenburgse meer

Jouw activiteit geven wij bijna vanuit onze nieuwe locatie aan het Valkenburgse meer. Vanaf najaar 2023 is Gearfreak Surfcenter gereed. De beste spot aan het Valkenburgse meer, en 100% gericht op watersport activiteiten. Wees welkom!