Skip to main content

Surfcamp

5 Dagen lang windsurfen en suppen.
Maak nieuwe vrienden en heb eindeloos plezier.
Op surfcamp heb je een fantastische week!

Boek surfcamp

Surfcamp

Duur: 5x 360 minuten
Personen: 1-21
Leeftijd: 10 – 18

De leukste week van de zomervakantie!

Deze 5 surf dagen worden jouw mooiste dagen van de vakantie! Waarom wij dat durven zeggen? Omdat er op ons surfcamp altijd een fantastische sfeer heerst en er ontzettend veel word geleerd! Ook hebben de jongens en meiden na afloop een flink aantal nieuwe vrienden.

Onze ervaren instructeurs zorgen dat jij continue wordt uitgedaagd. Meestal individueel, maar soms ook in een groep. Jullie hebben als groep een bijzonder en leuk doel gekregen. De instructeurs bekijken welke technieken en kennis jullie bewust en onbewust al gebruiken bij de uitvoering!

Tussen de middag lunchen wij op de surfschool. En reken maar dat er stevig gegeten word bij al die inspanning!

Wij krijgen alweer helemaal zin in het volgende surfcamp! Jij ook?

299p.p.
Boek surfcamp
Inbegrepen
  • Gebruik materiaal
  • Gebruik wetsuit
  • Lunch
Surfcamp

Boek je zo!

1

Klik op "Boek surfcamp"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Je boeking is compleet!
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw boeking & lessen in te kunnen zien.
4

Jouw windsurfles gaat door!

1 dag van te voren ontvang je rond 17:00 de laatste bevestigingsmail. Mocht de les niet doorgaan, log dan in, en plan een nieuwe datum in.
Surfcamp op het

Valkenburgse meer

Het surfcamp volg je in een groep. In alle de dagen sta je met dezelfde groep voor dezelfde instructeur. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 7 personen.

Jouw instructeur leert jouw talent steeds beter kennen. Tips en tricks worden steeds gerichter en persoonlijker. Zo haal jij het hoogst mogelijke niveau, en het meeste plezier!

Wij geven onze windsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in. Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt om te leren windsurfen.

Surfcamp

FAQ

Wat moet ik meenemen naar het surfcamp?

Wat je zeker moet meenemen naar jouw surfcamp!

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • waterschoentjes
  • Stevige sport schoenen (voor eventueel longboarden)
  • Zonnebrand
  • Warme kleding

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed windsurfen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is perfect om te leren windsurfen. Aan de randen kan je staan. Het formaat is prima overzichtelijk. Zowel voor de beginnende windsurfer als voor gevorderden.

Waar teken ik het vrijwaringsformulier?

Het vrijwaringsformulier teken je online als je bij je lessen inlogt. Het is praktisch als dit al gedaan is, en dit niet meer voorafgaand aan de les moet gebeuren.

Zijn er kleedkamers?

Vanaf 2023 hebben wij prachtige ruime kleedkamers met een mogelijkheid tot douchen.

Op zoek naar een

Andere cursus?

Leer de volledige basis!

Start

cursus

Meest complete cursus

Seizoens

cursus

Bekijk ook

Windsurf

huren

Bekijk ook

YOUTHfreak
Academy

Windsurfen op het Valkenburgse meer

Surfcamp
bij GEARfreak Surfschool

Wij geven onze windsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in.

Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt om te leren windsurfen.

Het surfcamp volg je in een groep. In alle de dagen sta je met dezelfde groep voor dezelfde instructeur. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Jouw instructeur leert jouw talent steeds beter kennen. Tips en tricks worden steeds gerichter en persoonlijker. Zo haal jij het hoogst mogelijke niveau, en het meeste plezier!

Boek surfcamp