Skip to main content

Groepen

Schoolsport

Met schoolsport het water op bij GEARfreak!
Iets gaafs en unieks!

Aanvraag doen!

Schoolsport | Water activiteiten

Voor sschoolsport bied GEARfreak Surfschool een onvergetelijke ervaring voor avontuurlijke zielen! Met een perfecte mix van adrenaline en plezier, dompelen we studenten onder in de wereld van surfen en andere beachsporten. In de sportklas ontdekken leerlingen niet alleen de technieken van het surfen, maar ook de betovering, kracht en de harmonie met de natuur. Met de wind in hun haren en het water op hun huid, worden ze verliefd op deze opwindende tak van sport en maken ze herinneringen die een leven lang meegaan.

windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Water clinic

Windsurfen

Als (sport)leraar weet je hoe belangrijk het is om fysieke activiteit en plezier te combineren voor de gezondheid en het welzijn van je studenten. Daarom willen we je uitnodigen om onze watersporten voor scholen te ontdekken en je scholieren/studenten een unieke en spannende ervaring te bieden.

Onze instructeurs leren jouw scholieren en studenten op een leuke manier alle technieken die nodig zijn om deze sport veilig en effectief uit te voeren. Naast het aanleren van vaardigheden, bieden onze lessen ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van studenten. Het verbetert hun conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Keypoints windsurfen shared:
Basisprijs: 25,- p.p. inc btw.
Schoolkorting = 15%.
Seriekorting (3+ lessen) = 10%

Water clinic

Suppen

Op een zonnige ochtend verzamelde de sportklas zich bij het serene Valkenburgse meer aan de rand van Leiden. De lucht was fris en de leerlingen voelden de opwinding in de lucht hangen. Vandaag stond er namelijk een spannende activiteit op het programma: suppen!

Gewapend met peddels en supboards gingen de leerlingen het kalme water op. Het was een prachtig gezicht om de sportklas te zien balanceren op hun boards terwijl ze met krachtige slagen door het water voortbewogen. Sommigen hadden wat moeite met hun evenwicht, maar met de aanmoedigingen van hun klasgenoten wisten ze allemaal overeind te blijven.

De stress en drukte van het schoolleven smolten weg onder de warme zonnestralen. Ze speelden watervolleybal en maakten zelfs een kleine wedstrijd wie het snelst kon peddelen. Na een tijd vol avontuur en plezier keerden ze terug naar de kust. De sportklas was uitgeput maar voldaan.

Keypoints Suppen Shared
Basis prijs clinic: 15,- p.p. incl. btw
Schoolkorting = 15%.
Seriekorting (3+ lessen) = 10%

Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Water clinic

Megasup

Ga de uitdaging met de enorma MEGAsup aan! Op deze sup is plaats voor ongeveer 8 volwassen personen.

Dit gevaarte krijg je alleen in beweging door met je team goed samen te werken. Een krachtige gelijke peddelslag en de MEGAsup schiet door het water. Swingend en met een flinke vaart schieten de deelnemers door het water.

Die enkele keer dat iemand iets minder ritmisch swingt, wordt professioneel ‘man overboord’ geroepen, komt de sup tot stilstand en klimt de drenkeling er weer op. En daar gaan ze weer!

Key points MEGAsup:

Basisprijs: 27,5 p.p. incl. btw
Schoolkorting: 15%
Seriekorting (3+ lessen): 10%

Schoolsport | Beach activiteiten

Als je denkt dat je alleen maar kan komen surfen, heb je het mis! Wij bieden ook meerdere gave en spannende beach activiteiten aan. Onze instructeurs halen het beste in de leerlingen naar boven. De levendige en energieke sfeer die rondom de surfschool heerst is iets waar iedereen van kan genieten. Of het nu de deelnemers op het water, of op de beach zijn.

Beach clinic

Longboarden

Ervaar de opwinding van het longboarden. Met zijn vloeiende bewegingen en relaxte stijl bied longboarden een unieke manier om het skateboarden te ervaren.

Onze instructeurs leren de deelnemers de juiste technieken, balans en bochten maken op het longboard. Uiteraard nadat er eerst is geleerd hoe je er goed mee kunt remmen. Het dragen van volledige bescherming is hierbij verplicht, en wordt uiteraard door ons verzorgd. Hierdoor is het voor zowel beginners als wat meer gevorderden en zeer leuke en spannende activiteit waarbij succes gegarandeerd is.

Keypoints Longboarden
Basis prijs clinic: 15,- p.p. incl. btw
Schoolkorting = 15%.
Seriekorting (3+ lessen) = 10%

Beach clinic

Beach Volleybal

Beachvolleybal is een classic in ons schoolsport programma. Met de voetjes in het zand, aan de rand van het water is deze dynamische en leuke sport een echte teambuilder.

Beachvolleybal vereist snelheid, behendigheid en communicatie. Zand tussen je tenen, zon op je toet, en de wind door je haren. Beachvolleybal heeft het allemaal!

Keypoints Beach Volleybal
Basis prijs clinic: 14,5 p.p. incl. btw
Schoolkorting = 15%

Beach clinic

Bamboebouwen

Wordt creatief tijdens het Bamboebouwen! Bamboe is een zeer mooi materiaal, wat gebruikt kan worden bij het bouwen van allerlei constructies. Dit gaan de deelnemers ook doen.

Het de bedoeling om onder een tijdsdruk de meest succesvolle constructie te bouwen. Door het hoge competitiegehalte is het niet alleen een race tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Menig maal is de torenhoge favoriet onder de druk bezweken, en was de constructie net niet voldoende genoeg voor de overwinning.

Ervaar het zelf de opwindende, creatieve en veelzijde activiteit: Bamboebouwen.

Keypoints Bamboebouwen
Basis prijs clinic: 18,5 p.p. incl. btw
Schoolkorting = 15%

Schoolsport

Doe nu je aanvraag!

1

Klik op "Aanvraag doen"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en plaats de vrijblijvende boeking.
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw aanvraag in te kunnen zien.
4

Wij nemen contact met jou op!

Wij streven ernaar om binnen 24uur antwoord te geven op jouw aanvraag. Zodra deze is goedgekeurd veranderen wij de aanvraag naar een definitieve boeking!
5

Goedgekeurd!

Als wij beide het plan hebben goedgekeurd plaatsen wij een definitieve boeking! It's a GO! Gaaf!
Gearfreak Surfcenter, surfcamp, windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Onze locatie

Valkenburgse meer

Jouw activiteit geven wij bijna vanuit onze nieuwe locatie aan het Valkenburgse meer. Vanaf najaar 2023 is Gearfreak Surfcenter gereed. De beste spot aan het Valkenburgse meer, en 100% gericht op watersport activiteiten. Wees welkom!