Skip to main content

Windsurf

Introductieles

Leuk dat je komt windsurfen!
In deze windsurf introductieles maak jij je eerste windsurf meters al.

Gaaf!

Boek introductieles

Windsurf Introductieles

Duur: 120 minuten
Personen: 1-15
Leeftijd: 10+

Leer windsurfen binnen 2 uur

Ja, binnen 2 uur maak jij je eerste windsurf meters! Na de introductieles praat jij mee met de echte windsurf addicts. Want jij kent het windsurf gevoel.

Wat leer je in een introductieles? Stap voor stap leren wij jou in deze les windsurfen. Na een korte introductie op het land gaan we het water op. In het begin oefen je op het draaien. Daarna gaan we vaart maken. Combineer deze techieken en je windsurft heen en weer!

Onder het wetsuit, die je van ons krijgt, draag je je eigen zwemkleding. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen, en je warm aan te kleden na de surfles.

Door ons duidelijk stappenplan, ervaren instructeurs en top materiaal is succes gegarandeerd. Kom jij kennismaken met windsurfen?

44p.p.
Boek introductieles
Inbegrepen
  • Gebruik materiaal
  • Gebruik wetsuit
Windsurf introductieles

Boek je zo!

1

Klik op "Boek introductieles"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Je boeking is compleet!
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw boeking in te kunnen zien.
4

Jouw windsurfles gaat door!

1 dag van te voren ontvang je rond 17:00 de laatste bevestigingsmail. Mocht de les niet doorgaan, log dan in, en plan een nieuwe datum in.
Windsurfles op het

Valkenburgse meer

De windsurf introductieles volg je in een groep. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Door deze kleine groepsgrootte geeft de instructeur iedere deelnemer veel aandacht. Zo maak jij de stappen in jouw tempo!

Wij geven onze windsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in. Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt om te leren windsurfen.

Windsurf introductieles

FAQ

Wat moet ik meenemen naar de introductieles?

Wij zorgen voor een wetsuit. Jij moet meenemen:

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • (water) schoentjes

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed windsurfen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is perfect om te leren windsurfen. Aan de randen kan je staan. Het formaat is prima overzichtelijk. Zowel voor de beginnende windsurfer als voor gevorderden.

Waar teken ik het vrijwaringsformulier?

Het vrijwaringsformulier teken je online als je bij je lessen inlogt. Het is praktisch als dit al gedaan is, en dit niet meer voorafgaand aan de les moet gebeuren.

Zijn er kleedkamers?

Vanaf 2023 hebben wij prachtige ruime kleedkamers met een mogelijkheid tot douchen.

Op zoek naar een

Andere cursus?

Leer de volledige basis!

Start

cursus

Meest complete cursus

Seizoens

cursus

Bekijk ook

Windsurf

huren

Bekijk ook

Surfcamp