Skip to main content

Sup

Privéles

1 op 1, alle focus op jou en jouw techniek in de sup privéles!

Zin in!

Boek privéles

Sup privéles

Duur: 90 minuten
Personen: 1-2
Leeftijd: 8+

Suppen ziet er makkelijk uit, maar toch kunnen sommige technieken al snel lastig worden. Daarom hebben we de sup privéles.

In deze suples kun je samen met de instructeur focussen op je techniek, en er zo voor zorgen dat je de best mogelijke slag kunt gebruiken!

Uiteraard kunnen wij dit zo uitdagend maken als jij durft. Wil je relaxen, dan focussen we op de balans en gaan we ontspannen rond. Verlang je meer techniek dan maken we het je ook flink moeilijk!

Deze suples geven wij in de avond. Er is dan weinig wind en met goed weer kun je genieten van de prachtige zonsondergang op het valkenburgse meer.

89p.p.
Boek privéles
Inbegrepen
  • Gebruik materiaal
  • Gebruik wetsuit
Sup privéles

Boek je zo!

1

Klik op "Boek privéles"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Je boeking is compleet!
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw boeking in te kunnen zien.
4

Jouw suples gaat door!

1 dag van te voren ontvang je rond 17:00 de laatste bevestigingsmail. Mocht de les niet doorgaan, log dan in, en plan een nieuwe datum in.
https://www.youtube.com/watch?v=ybGZhOqy3p8&t=7s
Een teaser voor jouw

Sup privéles

Suples op het

Valkenburgse meer

De sup privéles volg je allen of met 1 iemand samen. Door deze kleine groepsgrootte geeft de instructeur iedere deelnemer veel aandacht. Zo maak jij de stappen in jouw tempo!

Wij geven onze suplessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in. Omdat er bomen rondom het meer staan, kunnen we voor het suppen altijd een rustig plekje uitzoeken. Ideaal voor de suples.

Sup privéles

FAQ

Wat moet ik meenemen naar de privéles?

Wij zorgen voor een wetsuit. Jij moet meenemen:

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • (water) schoentjes

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed suppen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is perfect om te leren suppen. Aan de randen kan je staan. Het formaat is prima overzichtelijk. Zowel voor de beginnende supper als voor gevorderden.

Waar teken ik het vrijwaringsformulier?

Het vrijwaringsformulier teken je online als je bij je lessen inlogt. Het is praktisch als dit al gedaan is, en dit niet meer voorafgaand aan de les moet gebeuren.

Zijn er kleedkamers?

Vanaf 2023 hebben wij prachtige ruime kleedkamers met een mogelijkheid tot douchen.

Sup privéles

Wij geven de SUP privéles op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in.

Met grote regelmaat hebben we een prachtige zonsondergang, waar we tijdens de les van genieten. Op diverse plekken langs het meer staan bomen. Ook met wat meer wind kunnen we dus een rustig plekje vinden voor onze les!

Privéles bij GEARfreak Surfschool

De SUP privéles volg je alleen of met 1 iemand samen. Je hebt dus een instructeur helemaal voor jullie alleen.

Boek introductieles
Op zoek naar een

Andere sup cursus?

Een mooie eerste stap!

Sup

Introductieles

1 op 1 aandacht

Sup

Startcursus

Bekijk ook

Sup

huren

Bekijk ook

Surfcamp