Skip to main content

Sup huren

Sup materiaal huren kan uitstekend bij Gearfreak Surfschool! Wij hebben mogelijkheden vanaf 1 uur huren, tot complete jaarkaarten. De sport makkelijk en toegankelijk maken is ons doel!

Verhuur

15/ uur
  • Losse verhuur
  • Wij ontzorgen jou compleet
  • Minimaal 1u
  • Premium merken

Korting

%15(extra)
  • Meer sup plezier, voor hetzelfde geld
  • Alleen voor losse verhuur

Jaarkaart

TBD/ jaar
  • Jaarrond
  • Onbeperkt suppen
  • Onbeperkt wisselen
  • Premium merken
Uniek

Ontzorgen

Bij ons ligt bijna alles al opgetuigd. In de tijd dat jij je wetsuit aantrekt leggen wij het aan de waterkant. Zo kan jij snel lekker windsurfen!

Reserveren is niet mogelijk. Kom gewoon langs. Er is bijna altijd wat beschikbaar. Heel heel heeel soms moet je even wachten op de windsurf verhuur. Dan is het in gebruik. Geniet in de tussentijd van de zon en de aloha!

Kan ik

Reserveren

Reserveren is niet mogelijk. Met een keuze uit 25 planken, en meer dan 50 zeilen in de verhuur kan echt iedereen vinden wat hij of zij zoekt. In de tijd dat jij je wetsuit aantrekt worden de spullen voor je klaargelegd! Ideaal

Waait het toch wat minder dan verwacht, dan kwamen de jongens van de verhuur met een groter zeil aanlopen. Wat een luxe!?

Gearfreak Surfcenter
Onze locatie

Valkenburgse meer

Jouw windsurfles geven wij vanuit onze nieuwe locatie aan het Valkenburgse meer. Vanaf seizoen 2023 is Gearfreak Surfcenter gereed. De beste spot aan het Valkenburgse meer, en 100% gericht op het surfen. Wees welkom!

Wij gebruiken

Premium brands

124

Wetsuits

15

Sup boards

30

Paddles
Op zoek naar iets anders dan een

Sup huren

Bekijk ook

Windsurf

huren

Bekijk ook

Wingfoil

huren

Bekijk ook

eFoil

huren

Bekijk ook

Surfcamp

FAQ Sup huren

Kan je een sup huren?

Bij Gearfreak Surfschool is het mogelijk om een sup te huren. Zowel materiaal voor de jeugd, als voor gevorderden is beschikbaar.

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed suppen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is groot genoeg om een prachtige ronde op de sup te maken, en plezier te hebben. Met name aan het einde van de dag, als de zon ondergaat, als in de vroege ochtend, als het er bijna geen wind is. Dan is het een écht plaatje!

Heb ik legitimatie nodig als ik een sup ga huren?

Ja, Bij een sup huren dient vooraf legitimatie te worden ingeleverd als borg. 

Help, ik heb schade gemaakt!

Zowel vooraf, als nadien controleren wij samen met jou de materialen op schade. Mocht er schade tijdens het gebruik zijn ontstaan dan hanteren wij hier vaste prijzen voor, afhankelijk van de schade die is gemaakt. Wil je dit risico niet nemen, dan adviseren wij een watersport verzekering af te sluiten, namelijk de VDWS Safety Tool.