Skip to main content

Sup huren

Sup materiaal huren kan uitstekend bij Gearfreak Surfschool! Wij hebben mogelijkheden vanaf 1 uur huren, tot complete jaarkaarten. De sport makkelijk en toegankelijk maken is ons doel!

Verhuur

15/ uur
 • Losse verhuur
 • Wij ontzorgen jou compleet
 • Minimaal 1u
 • Premium merken

Korting

%15(extra)
 • Meer sup plezier, voor hetzelfde geld
 • Alleen voor losse verhuur

Jaarkaart

TBD/ jaar
 • Jaarrond
 • Onbeperkt suppen
 • Onbeperkt wisselen
 • Premium merken
Al meer dan 10 jaar kan je bij ons een

Sup huren

Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Waar kan je een sup huren?

Bij GEARfreak Surfschool!

Omdat wij al sinds 2011 het suppen op het Valkenburgse meer verzorgen, zijn wij een begrip op het gebied van sup verhuur in de omgeving van Leiden. Door ons nieuwe Surfcenter zullen wij vanaf medio 2023 nieuwe openingstijden hanteren. Hierdoor kan jij echt altijd een sup huren! Uiteraard zullen ook onze lessen meer gaan uitbreiden.

Wij verhuren verschillende sups. Hierdoor zit er altijd wel iets bij, wat past bij jou wensen!

Vergeet niet om je legitimatie mee te nemen. Dit heb je nodig voor de borg van de materialen die je huurt.

Wat draag je tijdens het suppen?

Let op het weer

Net zoals je keuze van kleding afhankelijk is van het weer, is dat bij het suppen ook het geval. Als je de eerste keer een sup komt huren is het prettig om een wetsuit te dragen. De kans dat je in het water valt is dan zeker aanwezig. Ook als je op een speelse manier van de sup gebruik maakt.

Ben jij meer ervaren, en wil je een kleine tour maken, dan is bedekkende snel drogende kleding aangenaam. Bijvoorbeeld een boardshort, of een legging, met een shirt. Vergeet niet om goed zonnebrand te smeren omdat je op het water extra snel verbrand. Ook is een hoofddeksel zeer aan te raden!

, surfcamp
, surfcamp
Goed voorbereid het water op!

Sup huren? De 3 beste tips!

Om jouw sup ervaring zo succesvol mogelijk te maken hebben we hier 3 goede tips voor jou.

 • Doe een wetsuit aan. (Dan is het niet erg als je in het water valt)
 • Smeer je minimaal 30 minuten voor het suppen goed in!
 • Mocht het wetsuit te warm zijn, dan kan je deze ook voor de helft uittrekken. Niet vergeten je bovenlichaam dan ook te smeren!

Wij zorgen dat jij met goed materiaal op pad gaat. Als jij ervoor zorgt dat je ook goed voorbereidt bent gaat het helemaal goedkomen. Mocht je toch onzeker zijn, boek dan gerust een suples!

Suppen op surfcamp

Sup huren

Dit zijn de basis onderdelen!

Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, surfcamp
Board

Dit is de neus van de windsurfplank. Die loopt iets omhoog.

Zwaard

Het zwaard klappen we naar achter. Onder de plank komt nu een hele grote vin. Die helpt ons koers houden.

Mastvoet

Dit onderdeel zorgt ervoor dat het zeil helemaal vrij kan bewegen!

Zeil

Lekker licht, en zorgt dat we vooruit komen!

Mast

Echt de ruggengraat van het zeil. Let op, de mast is hard!

Ophaalkoord

Het ophaalkoord gebruiken we om het zeil uit het water te hijsen.

Giek

Als we kunnen keren, is het tijd om vaart te maken. Hiervoor gaan we de giek vastpakken.

FAQ Sup huren

Kan je goed suppen op het valkenburgse meer?

Als jij beperkte ervaring hebt, dan is het Valkenburgse meer dé plek om heerlijk een sup te huren. Omdat de omvang van het meer best overzichtelijk is, kan je hier heel veilig ontzettend veel plezier hebben. Daardoor is het perfect voor GEARfreak Surfschool. Ook als je weinig tijd hebt kan je hier een sup huren, omdat wij op onze locatie kan douchen.

Vanaf welke leeftijd kan je een sup huren?

Om een sup te huren moet je minimaal 16 jaar zijn. Wil je op jongere leeftijd een sup huren, dan moeten je ouders zich inschrijven en legitimatie afgeven.

Waar zit GEARfreak Surfschool?

GEARfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Omdat er ruime parkeer gelegenheid is, recht aan het water, is het een populaire plek om te windsurfen. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in en is makkelijk te bereiken vanuit zowel Den Haag / Rotterdam. Ook vanaf de andere kant, vanuit Amsterdam is het goed aan te rijden. Plan hier je route!

Heb ik legitimatie nodig als ik een sup ga huren?

Ja! Bij het huren van een sup dient vooraf legitimatie te worden ingeleverd als borg.

Hebben jullie sup stalling?

Waarschijnlijk niet. Vanaf 2023 hebben we ongeveer 25 lockers beschikbaar. De precieze afmetingen van deze lockers zijn nog onbekend. Hierdoor kunnen we nog niet goed inschatten of een sup hierin past. Zodra dit duidelijk is, zal dit worden gecommuniceerd.

Waar kan ik sup materiaal kopen?

Dat kan bij ons! Je kan nu langskomen bij GEARfreak Katwijk. Vanaf mid 2023 ook bij ons GEARfreak Surfcenter, in Valkenburg Zuid Holland. Online kan je materiaal aanschaffen op www.gearfreak.nl

Op zoek naar iets anders dan een

Sup huren

Bekijk ook

Windsurf

huren

Bekijk ook

Wingfoil

huren

Bekijk ook

eFoil

huren

Bekijk ook

Surfcamp

Uniek

Een sup huren is ontzorgen

Bij ons ligt bijna alles al opgetuigd. In de tijd dat jij je wetsuit aantrekt leggen wij het aan de waterkant. Zo kan jij snel lekker windsurfen!

Reserveren is niet mogelijk. Kom gewoon langs. Er is bijna altijd wat beschikbaar. Heel heel heeel soms moet je even wachten op de windsurf verhuur. Dan is het in gebruik. Geniet in de tussentijd van de zon en de aloha!

Kan ik

Reserveren

Reserveren is niet mogelijk. Met een keuze uit 25 planken, en meer dan 50 zeilen in de verhuur kan echt iedereen vinden wat hij of zij zoekt. In de tijd dat jij je wetsuit aantrekt worden de spullen voor je klaargelegd! Ideaal

Waait het toch wat minder dan verwacht, dan kwamen de jongens van de verhuur met een groter zeil aanlopen. Wat een luxe!?

Gearfreak Surfcenter, surfcamp, windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Onze locatie

Valkenburgse meer

Je kan een sup huren vanuit onze nieuwe locatie aan het Valkenburgse meer. Vanaf seizoen 2023 is Gearfreak Surfcenter gereed. De beste spot aan het Valkenburgse meer, en 100% gericht op de surfsport. Wees welkom!

Top materiaal bij GEARfreak Surfschool

Kom een  sup huren en gebruik premium brands

124

Wetsuits

15

Sup boards

30

Paddles