Skip to main content

Windsurf

Startcursus

4 lessen, 4 basis technieken, compleet zelfstandig surfen als resultaat na deze startcursus

Boek startcursus

Windsurf Startcursus

 

Startcursus
Cursusduur: 4 lessen
Lesduur: 120 minuten

Leeftijd: 10+

In 4 lessen zelfstandig windsurfen

Leer zelfstandig windsurfen in 4 lessen. Elke les besteden we aandacht aan een nieuwe techniek. Binnen 4 lessen ervaar jij maximale vrijheid!

Stap voor stap leer jij windsurfen. In deze startcursus beginnen we op niveau 0.  Elke les leer jij een nieuwe zeil of stuur techniek. Keren doe je met een snelle overstag of een basis gijp. Je komt dus overal op het meer. Zonder te vallen.

Na deze startcursus mag jij bij ons materiaal huren. Zo kan je zelfstandig van de sport genieten! Je gaat zelf met de geleerde technieken verder oefenen.

Onder het wetsuit draag je eigen zwemkleding. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen. En voldoende warme kleding voor na de surfles.

160p.p.
Boek startcursus
Inbegrepen
  • Gebruik materiaal
  • Gebruik wetsuit
Windsurf startcursus

Boek je zo!

1

Klik op "Boek startcursus"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en betaal direct online. Je boeking is compleet!
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw boeking in te kunnen zien.
4

Jouw windsurfles gaat door!

1 dag voorafgaand aan je eerste les ontvang je rond 17:00 de laatste bevestigingsmail. Mocht de les niet doorgaan, log dan in, en plan een nieuwe datum in.
Windsurfles op het

Valkenburgse meer

De windsurf startcursus volg je in een groep. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Door deze kleine groepsgrootte geeft de instructeur iedere deelnemer veel aandacht. Zo maak jij de stappen in jouw tempo!

Wij geven onze windsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in. Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt om te leren windsurfen.

Windsurf startcursus

FAQ

Wat moet ik meenemen naar de startcursus?

Wij zorgen voor een wetsuit. Jij moet meenemen:

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • (water) schoentjes

Waar zit Gearfreak Surfschool?

Gearfreak Surfschool zit aan het Valkenburgse meer. Dit mooie meer ligt tussen Leiden en Katwijk in. Plan hier je route!

Kan je goed windsurfen op het Valkenburgse meer?

Het Valkenburgse meer is perfect om te leren windsurfen. Aan de randen kan je staan. Het formaat is prima overzichtelijk. Zowel voor de beginnende windsurfer als voor gevorderden.

Waar teken ik het vrijwaringsformulier?

Het vrijwaringsformulier teken je online als je bij je lessen inlogt. Het is praktisch als dit al gedaan is, en dit niet meer voorafgaand aan de les moet gebeuren.

Zijn er kleedkamers?

Vanaf 2023 hebben wij prachtige ruime kleedkamers met een mogelijkheid tot douchen.

Op zoek naar een

Andere cursus?

Kennismaken met windsurfen!

Introductieles

Meest complete cursus

Seizoens

cursus

Bekijk ook

Windsurf

huren

Bekijk ook

Surfcamp