Skip to main content

Groepen

Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij GEARfreak!
Iets gaafs en unieks!

Kinderfeestje aanvraag doen!

Kinderfeestje | Water activiteiten

Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij GEARfreak Surfschool! Kinderen genieten van een spannende surfles, suples of een andere leuke activiteit, met ervaren instructeurs. Ze leren de basis, staan op het board en trotseren hun balans. Kortom, een middag vol uitdaging, fun en succesbeleving! Een kinderfeestje bij onze surfschool is een dag vol plezier in een prachtige wateromgeving. Neem contact met ons op en maak van het feestje een onvergetelijke ervaring!

windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Water clinic

Windsurfen

Windsurfen op je kinderfeestje! Dat is echt sick! Zijn jullie met een groep kids, die niet alleen plezier willen maken, maar ook deze leuke sport willen leren? Kom maar op dan!

Onze instructeurs leren de kinderen op een leuke manier alle technieken die nodig zijn om deze sport veilig en effectief uit te voeren. De kinderen delen samen 1 windsurfset. Hierdoor leren ze het niet alleen van de instructeur, maar leren ze het ook elkaar. In hun eigen taal.

Omdat het windsurfen fysiek iets zwaarder is, adviseren wij dit vanaf 12 jaar!

Keypoints windsurfen shared:
Prijs: 1-8 Deelnemers = 200,-
Extra deelnemers = 25,- p.p.
Tijdsduur: 2 uur
Leeftijd = 12+

Water clinic

Suppen

Op een zonnige ochtend verzamelde het kinderfeestje zich bij het serene Valkenburgse meer aan de rand van Leiden. De lucht was fris en de kinderen voelden de opwinding in de lucht hangen. Vandaag stond er namelijk een spannende activiteit op het programma: suppen!

Gewapend met peddels en supboards gingen de kinderen het kalme water op. Het was een prachtig gezicht om ze te zien balanceren op hun boards terwijl ze met krachtige slagen door het water voortbewogen. Sommigen hadden wat moeite met hun evenwicht, maar met de aanmoedigingen van hun vrienden en vriendinnen wisten ze allemaal overeind te blijven.

De stress en drukte van het schoolleven smolten weg onder de warme zonnestralen. Ze speelden watervolleybal en maakten zelfs een kleine wedstrijd wie het snelst kon peddelen. Na een tijd vol avontuur en plezier keerden ze terug naar de surfschool. De kinderen waren uitgeput maar voldaan.

Keypoints Suppen Shared
Prijs: 1-10 Deelnemers = 180,-
Extra deelnemer = 18,-
Tijdsduur: 1,5 uur

Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Water clinic

Megasup

Ga de uitdaging met de enorma MEGAsup aan! Op deze MEGAsup is plaats voor ongeveer 12 kinderen!

Dit gevaarte krijg je alleen in beweging door met je team goed samen te werken. Een krachtige gelijke peddelslag en de MEGAsup schiet door het water. Swingend en met een flinke vaart schieten de deelnemers door het water.

Die enkele keer dat iemand iets minder ritmisch swingt, wordt professioneel ‘man overboord’ geroepen, komt de sup tot stilstand en klimt de drenkeling er weer op. En daar gaan ze weer!

Met een groep jongens of meiden is dit een superleuke en vooral gezellig kinderfeestje!

Key points MEGAsup:
Prijs: 1-10 Deelnemers = 180,-
Extra deelnemer = 18,-
Tijdsduur: 1,5 uur

Kinderfeestje | Beach activiteiten

Als je denkt dat je alleen maar kan komen surfen, heb je het mis! Wij bieden ook meerdere gave en spannende beach activiteiten aan. Onze instructeurs halen het beste in de kinderen naar boven. De levendige en energieke sfeer die rondom de surfschool heerst is iets waar iedereen van kan genieten. Of het nu de deelnemers op het water, of op de beach zijn.

Beach clinic

Longboarden

Ervaar de opwinding van het longboarden. Met zijn vloeiende bewegingen en relaxte stijl bied longboarden een unieke manier om het skateboarden te ervaren.

Onze instructeurs leren de deelnemers de juiste technieken, balans en bochten maken op het longboard. Uiteraard nadat er eerst is geleerd hoe je er goed mee kunt remmen. Het dragen van volledige bescherming is hierbij verplicht, en wordt uiteraard door ons verzorgd. Hierdoor is het voor zowel beginners als wat meer gevorderden en zeer leuke en spannende activiteit waarbij succes gegarandeerd is.

Keypoints Longboarden
Prijs: 1-10 deelnemers = 180,-
Extra deelnemer = 18,-
Tijdsduur: 1,5 uur

Beach clinic

Bamboebouwen

Wordt creatief tijdens het Bamboebouwen! Bamboe is een zeer mooi materiaal, wat gebruikt kan worden bij het bouwen van allerlei constructies. Dit gaan de kinderen ook doen.

Het de bedoeling om onder een tijdsdruk de meest succesvolle (creatieve) constructie te bouwen. Door het hoge competitiegehalte is het niet alleen een race tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Menig maal is de torenhoge favoriet onder de druk bezweken, en was de constructie net niet voldoende genoeg voor de overwinning.

Ervaar het zelf de opwindende, creatieve en veelzijde activiteit: Bamboebouwen.

Keypoints Bamboebouwen
Prijs: 1-10 deelnemers = 185,-
Extra deelnemer = 18,5
Tijdsduur: 1,5 uur

Kinderfeestje

Doe nu je aanvraag!

1

Klik op "Aanvraag doen"

Het inschrijfformulier van ons boekingssysteem opent in een pop-up.
2

Volg de stappen in het inschrijfformulier

Selecteer je les en het aantal personen. Kies een datum uit. Vul de persoonlijke gegevens in en plaats de vrijblijvende boeking.
3

Email en inloggegevens

Direct na je boeking ontvang je de bevestigings email. Hierin staan ook jouw inloggegevens om jouw aanvraag in te kunnen zien.
4

Wij nemen contact met jou op!

Wij streven ernaar om binnen 24uur antwoord te geven op jouw aanvraag. Zodra deze is goedgekeurd veranderen wij de aanvraag naar een definitieve boeking!
5

Goedgekeurd!

Als wij beide het plan hebben goedgekeurd plaatsen wij een definitieve boeking! It's a GO! Gaaf!
Gearfreak Surfcenter, surfcamp, windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Onze locatie

Valkenburgse meer

Jouw activiteit geven wij bijna vanuit onze nieuwe locatie aan het Valkenburgse meer. Vanaf najaar 2023 is Gearfreak Surfcenter gereed. De beste spot aan het Valkenburgse meer, en 100% gericht op watersport activiteiten. Wees welkom!