Skip to main content

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsactiviteit? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding met collega’s, een gezellige dag met vrienden of een bijzondere activiteit voor je klas, wij hebben voor ieder wat wils. Geniet van de wind in je haren tijdens een spectaculaire windsurfles, verken de omgeving per SUP, of ga de strijd aan met de hoogste bamboestiek toren! Onze ervaren instructeurs zorgen voor een onvergetelijke ervaring en maken van jullie groepsactiviteit een succes.

Welk gezelschap neem je mee?
 • 10 – 30 Scholieren
 • 1 tot 2 uur
 • Inclusief materiaal
 • Inclusief instructie
 • 50 – 150 Scholieren
 • 4 – 8 uur
 • Inclusief materiaal
 • Inclusief instructie
 • 10 – 30 kinderen
 • 1.5 uur
 • Inclusief materiaal
 • Inclusief instructie
 • 10 – 100 deelnemers
 • 1 – 8 uur
 • Materialen inbegrepen
 • Instructie inbegrepen
Wij zijn zeer bekend met

Sportieve groepsuitjes

Windsurfen op het valkenburgse meer vanuit een drone
Wat kan GEARfreak surfschool betekenen voor

Sportklassen en klassenuitjes

Als (sport)leraar weet je hoe belangrijk het is om fysieke activiteit en plezier te combineren voor de gezondheid en het welzijn van je studenten. Daarom willen we je uitnodigen om onze watersporten voor scholen te ontdekken en je scholieren/studenten een unieke en spannende ervaring te bieden.

Bij GEARfreak Surfschool kan je clinic’s en cursussen volgen, waaronder windsurfen, suppen, longboarden en meer. Onze instructeurs leren jouw scholieren en studenten alle technieken die nodig zijn om deze sporten veilig en effectief uit te voeren. Naast het aanleren van vaardigheden, bieden onze lessen ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van studenten. Het verbetert hun conditie, kracht en uithoudingsvermogen, terwijl het ook stress en spanning vermindert.

Als je geïnteresseerd bent om je scholieren/studenten en je studenten de voordelen van watersport te laten ervaren, neem dan contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken hoe we een programma kunnen opzetten dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Hey jarige job. Vier hier je

Kinderfeestje

Bent u van plan om een kinderfeestje te organiseren en zoekt u naar een avontuurlijke en spannende activiteit voor de kinderen? Dit kan bij GEARfreak Surfschool!

Onze ervaren instructeurs staan klaar om de kinderen op een veilige en leuke manier kennis te laten maken met onze populaire watersporten. Liever op de kade blijven. Dat kan ook met een gave longboard clinic!

Het supfeestje is het meest populair. De kinderen krijgen een board en peddel en ze leren de basisprincipes van het suppen. Ze leren hoe ze op het board moeten staan, hoe ze moeten peddelen en hoe ze hun evenwicht kunnen bewaren op het water. Dit alles gebeurt in een rustige en veilige omgeving waarin de kinderen kunnen genieten van de prachtige omgeving en het water. Hoewel het een rustige omgeving is, kunnen de kinderen genoeg actie produceren! Dit stimuleren we natuurlijk wel met diverse spelletjes en uitdagingen op het board.

Wilt u een activiteit bij ons boeken voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om van het kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken!

Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup, surfcamp
Suppen, suples, supverhuur, sup verhuur, sup huren, leren suppen, megasup, GEARfreak Surfschool, sup
Organiseer jij de volgende

Bedrijfs activiteit

Bent u van plan om een bedrijfsevenement te organiseren en zoekt u naar een opwindende en unieke activiteit om uw medewerkers te vermaken? Dan zijn onze (water)sport activiteiten precies wat u zoekt.

Onze activiteiten zijn geschikt voor medewerkers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het is een spannende en leuke manier om uw medewerkers uit te dagen en samen te werken aan hun zelfvertrouwen.

Wilt u een (water)sport activiteit boeken voor uw bedrijfsevenement? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Surfcamp 2023

FAQ Groepen en Events

Doen jullie alleen watersport activiteiten?

Waar zitten jullie?

Werken jullie samen met Buitenhuis?

Als je iets anders zoekt dan een

Groepen en evenementen

Bekijk ook

Windsurf
lessen

Bekijk ook

Suplessen

Bekijk ook

eFoillessen

Bekijk ook

Surfcamp

Gearfreak Surfcenter, surfcamp, windsurfen, windsurfles, windsurf verhuur, windsurfverhuur, windsurf huren, leren windsurfen, gearfreak, gearfreak surfschool, surfcenter
Onze locatie

Valkenburgse meer

Jouw activiteit geven wij bijna vanuit onze nieuwe locatie aan het Valkenburgse meer. Vanaf najaar 2023 is Gearfreak Surfcenter gereed. De beste spot aan het Valkenburgse meer, en 100% gericht op watersport activiteiten. Wees welkom!