Skip to main content

Jouw passie hervonden?
Herintreder cursus

4 lessen, 4 basis technieken, compleet up-to-date met deze herintreder cursus

Boek herintreder cursus
Prijs
149,- p.p. zonder materiaal
(incl. btw)

199,- p.p. met materiaal
(incl. btw)

Personen

Minimaal 1
Maximaal 12

Vanaf 18 jaar

Boek herintreder cursus
Duur
  • 4x 2 uur
Inbegrepen
  • Wetsuit
  • Instructie
  • Materiaal huur (optioneel)

Herintreder cursus
Windsurfen anno 2022

Wat leuk dat jij de weg naar het windsurfen hebt hervonden! En je bent niet de enige.
Het windsurfen heeft zich in een razend tempo verder ontwikkeld. Het materiaal is toegankelijker, sneller, lichter. De surftechnieken hebben zich hieraan aangepast. In 4 lessen zorgen wij dat je weer helemaal up-to-date bent in het windsurfen.

Heb je je eigen materiaal? Neem het vooral mee! Wij tuigen dit gezamenlijk op. Zo krijgen we een divers pallet aan materiaal te zien, en begrijpen we goed welke verschillen er zijn.  Op het water zijn we vooral bezig met jouw techniek. Natuurlijk lig je er vaker in dan vroeger, en is het zeil wat kleiner dan waar je vroeger mee aan het surfen was, maar daar kijken wij doorheen. Als de basis goed hebben we een goede fundatie om op uit te breiden.

Na deze cursus ben jij weer op de hoogte van het materiaal, jouw materiaal, het optuigen, en heb jij kennis van de juiste basis technieken. Je weet waar je staat, en welke aspecten je kan verbeteren. Want uitgeleerd, dat zijn we nooit. En dat is zo mooi aan deze sport!

Heb jij eigen materiaal welke je gebruikt tijdens de cursus, gebruik het vooral. Dat is immers de set waar je mee verder wil. Uiteraard hebben wij ook materiaal.

Windsurfles op het Valkenburgse meer

Wij geven onze windsurflessen op het Valkenburgse meer. Een prachtig en overzichtelijke locatie tussen Katwijk en Leiden in.

Met grote regelmaat hebben we goede wind, maar niet de golven van zee. Dit maakt het Valkenburgse meer heel geschikt voor het geven van windsurflessen.

Herintreder cursus
bij Pro-Intro

De windsurf herintreder cursus volg je in een groep. In alle 4 de lessen sta je met dezelfde groep voor dezelfde instructeur. Jij krijg les in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Jouw instructeur leert jouw talent steeds beter kennen. Tips en tricks worden steeds gerichter en persoonlijker. Zo haal jij het hoogst mogelijke niveau!

Boek herintreder cursus
https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE
Wij halen het maximale uit jouw talent!

Ziet jouw eerste windsurfles er zo uit?

Play Video

Zoek je iets anders dan een herintreder cursus?

Suppen

Easy going on the Sunset SUP Tour

Wingsurfen

De nieuwste watersport!

Foilen

Niet door het water, maar eroverheen!

Surfcamp

Nieuwe helden, nieuwe vrienden

Social Media

Facebook
Laatste nieuws!

Instagram
Droomplaatjes!

Youtube
Online surfen!

Vimeo
Reis video’s!

Vrijheid in 4 lessen!